Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Talvitouhuja

Alkuvalmistelut talvea varten ovat meneillään.

Nokiläiskä

Kansi oli käsittämättömässä tökötissä syksyn jäljiltä. Painepesurilla kyllä lähti kivasti, mutta keulaan päätin jättää pienen testiläntin, josta keväällä voi tarkistaa kannattiko syksyllä edes sitä putsata vai onko samanlainen kaupunkinoki vastassa keväällä uudestaan.

20130924_eroja

Teipeissä on eroja. Viime syksynä paaralla oli polarit muovitaskussa kulmista teipattuna Bilteman sinisellä maalarinteipillä HTR:stä näihin hetkiin ja itku tuli, kun niitä liimoja rassasin pois. Nyt pistin jo kesäreissulla teippiraitoihin polareita sillä perinteisemmällä k-raudan pro-jotain sinisellä maalarinteipillä, joka nimenomaan on ollut erinomainen lähtijä. Ei ollut mitään ongelmaa irrota eikä mitään puhdistettavaa jäänyt gelkkariin. Teipeissä on eroja.

20131017_pakkasenesto

HTR:stä piti hankkia tämän vuotiset pakkasenestoaineet, mutta Suomenlahden yli selvisi niin vähän iloliemiä, ettei niistä sanottavaksi suojaksi ole millään. Niinpä piti keksiä jotain muuta. Tämän vuotiseksi pakkasenestoaineeksi makeapuolelle lopulta valikoitui Berentzenin Doppel Korn. Tämä täysin tuntematon aatukossu oli jo kaksi muuttoa ja ties kuinka monta vuotta kestänyt korkkaamista viinakaapin perukoilla. Tarkoitus toki oli maistaakin sitä, mutta kun ei sitä sentään aamusella työmatkalla viitsinyt ratketa. Ehkä keväällä sitten.

Seuraavaksi tarkoitus vähän hinkata alapäätä ja keksiä vielä jokunen muu tekosyy siirtää pressujumppaa myöhemmäksi, koska on selvää, että se on paljon hauskempaa säätää sen rievun kanssa lumimyrksyssä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: