Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Organisaattori osa 1

organisaattori

Talvella kaikki on kaunista! Ja paskat on. Ei ainakaan purjeveneet näillä leveysasteilla, mutta tästä se taas lähtee. Pari kehristä on ollut jumissa jo hyvän hetken ja loputkin pyörii kuin varustamon edustaja valssatessa. Tilanne tuon Sparcraftin hökötyksen kanssa on kuulema se, että varaosia ei oikein saa ja 60mm reikävälillä ei korvaavia organizereita löydy keneltäkään. Turhaan on silti tullut tätä urakkaa siirreltyä. Kun kolme ruuvia auvasi, niin tuo levisi kiltisti osiin. Pesin osat ja vikakin paljastui. Kehrien sisällä olleet holkit ovat korrosioineet tuota alumiini kehikkoa vähäsen ja siten syöneet itsensä sinne sisään niin, että kehrien väli pääsee turhan kapeaksi. Muutoin kehikko on ihan ehjä, mutta kehrät saavat mennä vaihtoon. Tuohon nyt on monia ratkaisuja, joista tuli sitten intopäissään valittua vähän vekkulimpi, mutta siitä lisää jahka saan osat käsiini. Mainittakoon lisäksi, että pari ruuveista oli vähän turhan löysällä jo alkuunsa. Vähän useammin pitäs noitakin vahdata.

Seuraavaksi pitää vähän koittaa temppuilla yhden toisen ilopillerin kanssa.

ilopilleri

4 responses to “Organisaattori osa 1

 1. Sinko 4.3.2014 10:59

  Mulla oli kanssa muutama mutteri lähinnä sormikireydessä. Niitä ei oikein ole tullut tarkasteltua, kun ovat muovitulppien alla (poissa silmistä, poissa mielestä).

 2. FIN11625 5.3.2014 15:34

  Yleensä noi löystyneet kiinnikkeet tai läpipulttaukset huomaa siinä vaiheessa, kun vesi lorisee sateella sisään.

 3. kynde 5.3.2014 20:50

  Mä olin kyllä aika hämmästynyt. Eivät olleet lukkomuttereita, eikä ollut musta liimaakaan niisä. Ei samaan tapaan kuten esimerkiksi on pianon lukkojen alla, joita nyt viimeksi tuli katseltua kun sinne yhtä lukkoa lisäsin.

  Rikiä sitä toki vahtaa ja kölin muttereita, mutta siinäpä se on ollut mun osalta. Kiinteiden helojen pultit ja mutterit jotenkin olettaa lukituiksi jollain liimalla tms, mutta pitäs ehkä noitakin vähän käydä vähän useammin läpi.

  • FIN11625 7.3.2014 10:48

   Kaiken muun hyvän lisäksi osa noista vastamuttereista on niin hankalassa paikassa, että tulee mieleen, onko niitä ollenkaan tarkoitettu kiristettäviksi tai vaihdettaviksi. Vähän sama, kuin yrittäisi hanurin kautta paikata hampaita…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: