Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Suunnitelmien muutos

Kapteeneja joku jaottelee kahteen ryhmään, kivillä jo käyneisiin ja kivillä kohta käyviin. Nyt näyttää siltä, että sitä joutuu vaihtaan ryhmää, koska Sen aloittaakin keväänsä yllätysvierailulla Leeveneellä. Taannoinen kopsahdus seuran saaren altaassa poijupainoon näyttäisi halkoneen palkin liimausta kölin perän puolelta. Kuulema aika tavallinen vika näissä veneissä, kun niitä ei ole varsinaisesti laminoitu runkoon vaan liimattu, ja voi aiheutua melko pienilläkin nopeuksillä, kuten meilläkin oli kyseessä. Kiva että tuli huomattua päivä ennen veteen menoa juuri kun kyljet jo kiilsi, kaikki alkoi olla valmista ja sukat jaloissa pyörien paloin innosta päästä asentaan kaikki purjehdusheloituksien parannukset. Ja huommenna saan vieläpä sen uuden Doylen ihme-ICE kankaisen G1:n käsiini.

Tää on välillä vähemmän tätä, välillä enemmän, mutta aina tää on tätä.

2 responses to “Suunnitelmien muutos

  1. Jarkko 4.6.2014 14:52

    Miten huomasitte, että palkin liimaus oli paskana?

    • kynde 10.6.2014 16:52

      Se näkyi halkeamana paaran pilssissä. Noin 20cm matkalta pohjamodulin palkin ja rungon saumaus oli halki. Ei mikään semmoinen hiushalkeama tai hämähäkki mitä nyt kuulema on yleisesti noissa mestoissa, vaan sellainen selkeä irtoama. Pukilla ollessaan siitä huomasi pitkällä suoralla tangolla myös, että pohja kölin takaa oli ihan millin pari koverana, joka kuulema myös hyvin indikoi tällaista tapahtumaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: