Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Se siitä sitten taas

Mitä Isot edellä sitä pienet perässä.

20130308_103743

Toissapäivänä tuuli vähän ripsakammin, reilu 20 m/s Kalbiksella testbedin mukaan. Menin sitten oikein ääneen ihmettelemään vaimolle kuinka meidän pressu on kestänyt koko talven. Näytin jopa sille nimenomaan miten Low oli jo kuoriutunut kesää varten. Eiköhän ollut eilen sitten sähköpostissa tullut mullekin ilmoitus revenneestä pressusta.

Pistin rievun meneen ja jätin sen kalanruodon kantta suojaamaan. Keli oli kaunis ja ajattelin, että tämä talvi alkaa oleen jo nähty. Kyllä kelpas iltapäivästä sitten katsella duunin ikkunasta jälleen kerran lumimyräkkää.

3 responses to “Se siitä sitten taas

  1. fin2847 11.3.2013 12:17

    Kevät on hiukan hankalaa aikaa pressuttomalle veneelle. Päivisin on plussaa ja öisin reilusti pakkasta. Eli lumi ja jää vuorotellen sulavat ja jäätyvät. Ei hyvä.

  2. kynde 11.3.2013 12:32

    Niinhän se on, varsinkin kohtapuoliin kun vähän vielä lämpenee. Jonkun kevytpeitteen tuohon voisi vielä maaliskuuksi heittää. Ehkä just jonkun kalvon, joka ehtii revetä vielä kerran ennen vappua.
    Toisaalta mä kyllä jo jotenkin ajattelin, ettei sinne enää pahemmin ehtis lunta kerääntyä ja vois koittaa luottaa auringon ja tuulen pitävän sen suht kuivakkana, mutta ei siitä näemmä ainakaan ilman lumiduuneja taida selvitä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: