Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Ei yksin eikä kaksin

Ote KoPun sivuilta:

”Tiedotettakoon vielä erikseen koska kyselyjä on tullut pari kappaletta: Kisakalenterissa 2013 ei ole valitettavasti yksinpurjehduskilpailua. Ensi vuodelle konseptoimme kilpailun uudestaan.”

Ja voihan perse sanon minä. Kyseinen rävellys oli helvetin hauskaa viime vuonna, joten tämän vuotista oli taas odotettu, mutta ei niin ei. Ja ei ole Two Stariakaan enää, eikä sen seuraajaa ole näkynyt huhuista huolimatta. Ja mitä uutta tullut tilalle? Vene Magnum Cup? Niin joo, sekin peruttiin ennen alkuaan. Perukaa vielä Suursaari, Tiistikset ja HTR niin ruuvaan kölin mutterit auki.

Ehkä Kopulla surkuttelevat kilpailijoiden vähyyttä tai mitä lie, mutta viime vuonna kilpailukutsu ja sivut päivittyivät vasta samalla viikolla kuin oli kisakin. Kai sen voisi vähän aikasemmin ilmoittaa. Olisivat saatana edes maininneet tämän peruutuksen aikaisemmin.

4 responses to “Ei yksin eikä kaksin

 1. Ville 12.8.2013 01:23

  Moi,

  Yksinpurjehduksen jääminen väliin tänä vuonna on valitettavaa – vaikkakin ihan suunniteltu juttu. Kun meille oli tullut aiheesta kaksi kyselyä, laitettiin vielä erillinen tiedote.

  Resurssit ovat rajalliset ja parempi hoitaa tietty määrä kisoja (tiistikset, htr ja karvalakki) kunnolla kuin liian paljon ”riskirajoilla”. Tämä on syy yksinpurjehduksen puuttumiseen kisakalenterista. Mitä tulee Vene magnum cuppiin niin se on toinen projekti ja se toimi tämän kuvion ulkopuolella.

  Yksinpurjehdusta ei kuitenkaan ole tarkoitus kuopata. Kuten todettua: se konseptoidaan uudestaan jotta osanottajamäärä saataisiin vähän eri tasolle kuin mitä se on ollut.

  Ville
  Kopu

 2. kynde 13.8.2013 11:46

  Joo, valitettava asia ja ymmärränhän minä hyvin. Eihän se sinänsä järjestäjien syy tietenkään ole. Onhan sitä katoa ollut kilpailijapuolella vähän joka suunnalla. Omasta näkökulmasta vain on nyt just viime aikoina mennyt kisoja alta enemmän ku tullu mitään tilalle.

  Mutta kiva kuulla, että yksäriä on luvassa jatkossa jollain konseptilla!

 3. niklas 26.8.2013 15:55

  Luulisi että tällaiselle on kuitenkin jonkinmoista kysyntää? Samaa on hieman tangeerattu AMP:n sivuilla.

  • kynde 26.8.2013 17:18

   No kappas, enpä tiennyt minäkään noista kahdesta Pentala DH-skabasta, joista toinen tietysti oli vieläpä eilen… ens vuonna!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: