Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Lomareissu takana ja syksy edessä

Länsi ja itä katsastettu. Kuusi viikkoa meni humauksessa. Sen kelluu taas Larussa. Oli aika kylmä kesä, mutta tuulta piisasi, välillä liiaksikin asti. Toisaalta rannikolla ei paljoa sadellut ja vene sekä miehistö selvisivät ehjinä, niin ei kait voi valittaakaan. Täytyy vain yrittää kääntää keskivartaloon kerättty ballasti jonkinlaiseksi eduksi syksyn koitoksissa.

Kohta KoPun yksinpurjehdus edessä. Vain viisi muuta ilmottautunutta, mutta toisaalta kaikki ovatkin orcin worldseissä. Saa nähä millanen sekoilu tosta tulee. Tissinä päätin jättää spinnutouhut yksärissä ens vuoteen. G1:n pistin eilen rullalle. Ennusteissa nyt 7-8 m/s lounaistuulta, joten sillä myös mennään. Yritin myös kovasti heitellä kesän rojuja kasseihin, mutta kun eilen iskeydyttiin kotilaituriin ja kohta jo lähtö, niin aika ohuiksi kyllä jäi valmistelut. Jos alkuviikosta worldsejä väijyy miehittämättömän firsti, niin ottakaa joku se kiinni.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: