Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Kilpavarustelua

image

Juuri tuli rutistua ettei palkkatyöläisellä ole varaa hiilikuitusalkoon. Kesäkisailujen lähtöalueella (satama-altaassa) kikkaillessa muutin ennakkotaktiikkaa (yllättävän 20kts puuskan siivittämänä) ja jouduin törmäämisen välttämiseksi kurvaan yhden paaran idiootin (laiturissa olevan liian ison moottoriveneen) keulan editse turhankin läheltä. Prostatelippuhan siinä nousi (lipputanko osui sen keula-ankkuriin). Mutta tulipahan tajuttua että sitä on kannettu kisasta toiseen iso lauma grammoja ihan turhaan ja vielä styyralla jonne firsti nojaa muutenkin. Noh ei kanneta enää. Samaan syssyyn vois tietysti udella tyttäreltä josko se lainaisi sen onkea niin pääsis tosta puutangostakin eroon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: