Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Kesäreissulla

Juhannuksena vuokramökillä kavereiden kanssa ja siitä Senillä kesäreissulle. Kuusi viikkoa lomaa purjeilla. Ei ihan mahdoton tilanne. Neljä ja puoltoista vuotiaat natiaiset pitänevät päiväetapit ja koko touhun maltillisena. Täytyy yrittää Singon ylijäämäpurjeella kyykyttää sentään soutuveneitä, melojia ja kardinaaliviittoja. Takas sit taas tiistiksiin ja HTR:ään, sekä kenties KoPun yksinpurjehdukseen jos mahdollista, kun 2star:ia ei nyt sit just ollutkaan kun oli viimein tarkotus mennä messiin. (joskin huhuja kuulin tänään että ens vuonna moinen kaksari järjestettäis taas!)

2 responses to “Kesäreissulla

  1. Sinko 13.7.2012 13:04

    Missä päin Sen liikkuu, Saaristomerellä I assume? kolme ja puoli viikkoa rentoo lomaveneilyä ja mömöm skaboiksi kotiin… Hangossa normi huoltopäivä; veneelle löpöä, kipparille bisseä, muksulle jätskiä ja rouva förstille juurihoito hammaslääkärissä!

  2. tkyntola 13.7.2012 17:07

    Mentiin just ristiin, hetki sitten kiinni Jussarön laituriin normi huoltopäivän jälkeen Hangosta lähdettyämme. Me suunnataan tästä nyt lännen nähtyämme itään, Haapasaaret ja Hamina osastolle. Hyviä tuulia ja kelejä. Viimeset kolme viikkoa on sää ollut huono, mutta tuulet olleet fantastiset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: