Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Täsmälaatua

20130623_paskatech

Mitä fikkareihin tulee, niin tässäpä on halpa tuoppi olutta (*), eikä mikään ohrapelto. Eli kun tarvitset yhdelle lyhyelle reissulle halvan fikkarin, mutta et halua siitä elinikäistä taakkaa talvivarastoimisineen ja muineen, niin tällä sinisellä ihmeellä ei voi mennä pieleen. Hintaa ei Clasulla ole kuin pari euroa, mutta ettei muille valmistajille tulisi paha mieli, niin per euro paloaika tälle värkille ilmoitetaan kuitenkin minuuteissa. Ja kätevästi heti kyseisen täsmäkäytön jälkeen voi veneen taas kiristää kisapainoon luovuttamalla nämä osuvasti vanhentuneet kiinatechit kierrätyksen murheiksi.

(*) Aika pieni tuoppi olutta, tuskin edes tuoppi, napsulasillinen. Eikä mitään lasiaa vaan lähinnä muovia. Joku taiteltu teko-kalvo-origami, siis rypistelty plastiikkamyttyrä jonka päälle on vähän kaadettu olutta. Ja ”kaadettu” vain hyvällä tahdolla, joku vähän räkäissyt jotain olueen viittaavaa siihen päälle. Ja hyvä jos päälle, enempi siihen lähistölle. Sellanen saatanan fikkari toi on.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: