Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Juhannus 21.6.2013 – kolikon molemmat puolet

Klaava:

20130619_vuotaja1

Pitäs lähteä reissuun ja vesipumppu hyrähtelee minuutin välein. Erikoisen onnistuneesta kuvasta huolimatta kyseinen kalikka on aivan käsittämättömässä paikassa lavuaarin alla. Meillä kuvasssa näkyvä lämminilmaputki pitää huolen, että sinne ei ole mitään mahdollisuutta tunkea kahta kättä ja voitte vain arvailla miten iloisesti yli 10v kiinniolleet putket päästävät otteensa irti. Vinkki webaston asennuttajille: jättäkää noihin ahtaisiinkin paikkoihin vähän ylimääräistä siihen hormiin, jotta siellä jo olevia asioita voi vielä huoltaa ilman kohtuuttomia lisäaineita.

Kruuna:

20130621_juhannus

Lopussa kiitos seisoo…

Klaava:

20130619_vuotaja2

… ellei pumppu jyrähtele edelleen. Joku tampio oli syksyllä intoa uhkuen jyräytellyt luomuviinaksia pitkin makeavesijärjestelmää ja sen jälkeen paukutellut henkseleitä asiasta netissäkin. Oli vissiin ollut vessan hana kylmällä, kun lämpimän yksi liitin ja makeavesisekoitin nyt yskivät.

Kruuna:

20130621_juhannus2

Voisi luulla, että 0.8m väylä olisi tälle ranskattarelle liian matala, mutta kyseessä lienee joku Sibbon parempien salamesta (Djupsundia pitkin Pepparbottenille), kun 7m syvä väylä pitää tuolla tavoin piilottaa tulijoilta. Ehkä tänne haikaillaan vaan mottoriveneitä. Täällä sitä silti ollaan.

Hyvää juhannusta!

2 responses to “Juhannus 21.6.2013 – kolikon molemmat puolet

  1. Sinko 21.6.2013 23:25

    Onko Sen jo lomalla? Paas poika tullen Länteen niin pidetään vapaamuotoisesti loma OD…

    • kynde 22.6.2013 14:18

      On joo, ja Länteen ollaan tulossa. Maanantaina käydään noutaan vielä pari unohtunutta vermettä stadista ja siitä jatketaan suoraan Länteen. Pitelen täällä vaikka vähän etenemisestä kirjaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: