Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

HTR ennakko – kyllä ja ei

Hienoista miehistövajetta on ollut vastassa viimeaikoina ja mitä alkuun oltiin lähdössä kahteen pekkaan Tallinnaan, niin tällä viikolla onneksi vielä saatiin rautainen lisäannos mukaan firmasta kunnes tänään tärähti ja löytyi 140kg suomalaista miestä pitään venettä pystyssä. Tästä innostunut varustamon puheenjohtaja huseerasi eltaantuneita kisareipuja taas salkoon ja roudasi duplot, onget, valkkarit ja muut turhat kesävermeet vasta nyt pois kun yksäri oli peruttu ja jo kahdet viime tiistikset tuli itse oltua LOW:n perän nostimena.

Ripsakka perätuuli purjeiden kanssa sählätessä, armoton kiire ennen gyldenintien kipparikokousta ja perus kädetys onnistuivat laannuttamaan intoa kummasti. Pieni tukiaskel naruhelvetissä, tuen otto vasurilla ja hento muljahdus/vihlaisu olkapäässä. Ikänsä itseään teloneena sen tunsi heti, että jotain meni, mutta kiireen puolesta ei vieläkään pysty sanomaan mitä tarkalleen kävi. Äkkiä G1 keulalle valmiiksi ja iso pussiin vaikka vitutti ja vihlo. Touhupussi koululta, vilasu luentosaliin ja näkemiin.

perkeleen_olkapaa

Tuttuja tuntumia, kun joku reilu 10 vuotta sitten tuli sovittua jotain jäisen Paloheinänmäen laskemisesta stigalla ja murrettua oikea olkapää kalvoineen, mutta nyt oli kyseessä vasen ja toisaalta vain kudosvaurioilla.

Vähän eppäilen, että Sen ottaa huomenna vähän himmaillen, kun voi hyvin olla, että pinnamies ei styyria saa ajettua ollenkaan, eikä paaroillakaan pysty toisella skuuttaan isoa. Tai jos aamulla käsi on ihan päin helvettiä, niin kait sitä voi niitata Helsingissäkin. Ellei sitten osoittaudu, että jarru on ollutkin pinnamies ja huomenna lennetään just siksi kun tämä idiootti vain notkuu ison skuutissa.

Sääennusteet lupailee lännen ja lounaan välistä joku 12 solmua, joka kiertyy lounaan ja etelän väliin vähän voimistuen. Vielä aamusta näytti jotain taktiikan syrjää olevan mahdollista punoa, mutta nyt näyttää että paljon ei pelivaraa ole, mutta sentään vähän joutuu tikkaan, joskin huomattava osa tulee oleen styyraa.

Saapas nähdä, toisaalta sitä nyt lähinnä toivoo, ettei ihan koko syksy mennyt tässä perseelleen.

5 responses to “HTR ennakko – kyllä ja ei

 1. FIN11625 16.8.2013 09:32

  Kunnon puudutus päälle? Paitsi että kaikenlainen päänsekoittaminen on orderien mukaan kippareilta kielletty.

  Varatkaa meille hyvä laituripaikka kun kuitenkin olette kärkijoukossa maalissa.

  • kynde 16.8.2013 10:50

   Buranaa ei taideta laskea kiellettyjen aineiden listaan.

   Heko heko, perilläolosta en tiedä ylipäätänsä, voi olla ettei ajamisesta tule yhtään mitään ja rallatellaan perille rauhaksiin tai jos rupee liikaa syömään miestä, niin ugandat vaan. Katotaan.

   • FIN11625 16.8.2013 11:31

    Pääsette kuitenkin ajamaan strekkiä varmaan Tallinnan matalalle asti. Takaa tulevat kryssivät jo Kassulla.

   • kynde 16.8.2013 11:37

    Silt vähä näyttäis, mutta styyraa kylläkin. Shiftin ajoittuminem voi ratkasta meille paljon. Ainakin oman ajomukavuuden osalta.

   • Sinko 16.8.2013 13:56

    Pamia naamaan ja hymyä huuleen. Nähdään Neuvostoliitossa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: