Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Kuka on kuka, osa 2

ImageImageImageImageImage

Ja tuossa tämän illan ennusteet. Eipä noissa ihmeempiä ole. 6-8 m/s kaikki tarjoilee. Windgurun WRF 27km edelleen kuitenkin tuntuvasti alle yr.no:n.

Mainittakoon nyt kuitenkin, että venenetin tämän illan ennusteessa tälle illalle on suomenlahdelle keskelläkin pistetty 6-7m/s ja samaa tarjoilee ilmatieteenlaitoskin merisään kartassaan, mutta toteutuma on testbedissä yli 12 m/s. Tuolla virhemarginaalilla huomenna voi oletta olevan tuulta jotain välillä 0-14 m/s. Huojentavaa, onneksi meillä on näitä ennusteita, ettei tartte ihan silmät kii lähteä veneileen.

Isommat shiftit voi katsoa vielä huomenna ennen kisaa, mutta alustavasti foreca kiertää hennosti vastapäivään 18-21 välillä ennenkuin reilummin myötäpäivään. Yr.no pitää tuulen tasan idässä yli 21:n kunnes aloittaa vastakiertonsa. Windguru kiertää sekin vastapäivään laimeasti koko illan. Ilmatieteen laitos sanoo toistaiseksi sanoo vain etelän ja idän välistä tuulta.

2 responses to “Kuka on kuka, osa 2

  1. FIN11625 10.9.2013 09:07

    Ja ihan rannassa (Vattulahti) tuulee selvästi vähemmän: http://www.saapalvelu.fi/helsinki/wdlive.php

    Eli eli jos taas vaihteeksi ajetaan E-rata, pitänee lähteä ykkösellä liikkeelle. Jos lähdetään jonnekin Melkin eteläpuolelle, geekolmonen voi olla oikea vaihtoehto.

  2. kynde 10.9.2013 14:11

    Joo, noinhan se menee. Ja sehän tästä vähän tekeekin omenoiden ja appelsiinien vertailua, kun osa noista ennustaa maa, osa merta ja osasta vaikea sanoa.

    Jotenkin mä veikkaan F:ää tai D:tä perustuen einiinyhtäänmihinkään, mutta ehkä melkein toivoisin jopa taas kerran E:tä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: