Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Talvi on tulossa

Mastoton Sen 2012-10-09

Niinhän siinä taas näyttää käyvän. Starkit ovat aina lopulta oikeassa. Masto kohta nurin ja kippo ylös. Talvella taas pitäisi tehdä yhtä ja toista, jotta kesällä mennään niin maan perkeleesti.

Kesällä Nautinnollan blogista bongattu ja LOW:llakin käyttöön otettu sekä hyväksi havaittu Nimenhuuto otetaan meilläkin käyttöön ja sanotaan Doodlelle kiitokset tähän astisesta palvelusta. Käykää reggaamassa itsenne sinne.

Ensi kaudelle kiikareissa on tällä hetkellä perusreissut Suursaari ja Tallinna, aimo annos tiistiksiä ja jotkut Hoskin torstaikisatkin. Senille uutena lisänä näyttää hyvin mahdolliselta toukokuinen Emäsalon lenkki. Kesällä kuultujen huhujen mukaan ensi vuonna olisi Two Star Race tekemässä paluun ja mikäli näin käy, niin sinne lähdetään ehdottomasti. Ja luultavimmin pinnamies käy hölmöilemässä KoPun yksärin sekä varmaan söhläämässä joissain muissakin veneissä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: