Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Ihme ja kumma

20121130_170434

Siellä se taas on. Kuulin että repsottaa ja kiireesti duunista veneelle. Pressu oli vielä veneen päällä, komeasti pallolla ja erittäin valmiina lähteen länteen. Kiinni se oli enää lähinnä vain parilla kumpparilla. Mun käyttämäni halvimmat mahdolliset hennopuutarharihmat eivät jostain syystä olleet kestäneet. Sen sijaan bilteman fillarikumpparit oli tehneet hyvää duunia. Myös pari rinkulaa oli revennyt liepeistä. Pistin lisää rihmaa ja tekokekseliäitä virityksiä. Tuulikin alkoi jo tossa kohdin onneksi vähän moinata. En ihan vieläkään ota uskoakseni että se riepu on yhä siellä eikä mun tarttekaan lähtee motonettin tai mihin lie.

Oli kylläkin aika rankka rykäsy fillaroida leppävaarasta laruun ja sieltä toinen mokoma kotiin. Nyt onkin sit glögi maullaan.

3 responses to “Ihme ja kumma

  1. Sinko 30.11.2012 22:18

    No niin, mikäs on selitys ettei miestä näkynyt Firstien trimmi-illassa? Selityksen on paree olla helvetin hyvä, itse järjestelin pikaisen paluulennon Intiasta pelkästään tapahtumaa varten.

  2. fin2847 1.12.2012 19:59

    Tilaisuushan oli enemmänkin suunnattu meille entry level -purjehtijoille…

  3. kynde 2.12.2012 00:20

    Hehheh, ei tällä rookiella ole edes kunnon tekosyitä. Kalenteri merkintä vituiksi ja koko homma muistui mieliin vasta nyt noita viestejä lukiessa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: