Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Hyvää settiä

Äsken kasuunin puuskat ilmatieteenlaitoksen sivulla oli 35m/s ja muutenkin 27m/s. Kalbis taitaa olla menny rikki aamuyöllä kun enää näyttelee 1.1-1.5 m/s lukemia. Mäkkäri ja Jussarö katos testbedistä kanssa vähän aikaa sitten. Ihan viimesimmät lukemat näyttivätkin jo olevan snadisti noiden vähän ennen seiskaa lukemien alle. En mä ainakaan nyt lonkalta muista nähneeni koko suomenlahden läpi yli 25m/s tai Harmajankin näyttävän yli 20m/s tuulia. On noita ollut varmasti, eihän nuo nyt ison maailman mittakaavalla vielä mitään ole. Toivottavasti se pressu on kunnolla irti ja että se notoolin kehikko jäis edes eloon. Varmaa on vain se että kohta on hauskaa kun lähden noita tenavia croozerilla fillaroimaan päiväkotiin.

Lisätty 11:13:
Mäkiluoto 29.1m/s testbedissä, se on näillä vesillä aika hyvin, se on kuitenkin just ja just yli sen 56 solmua joka on Atlantilla hurrikaanien raja. Stadin poiju antaa 5.2m merkitseväksi ja 8.3 suurimmaksi yksittäiseksi. Se on aika hyvin tolla lammikolla itätuulilla. Samaisella poijulla kuitenkin pintavesi muhkeat 7C.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: