Sen

First 31.7 ja höpinää purjehduksesta

Läpi

Katsastus oli tänään, välttämätön pakko ennen Suursaarta. Siinä missä edellinen katsastaja oli neuvonut irrottaan patterin palohälyttimestä, ettei se piipitä turhaan, niin tämän kertainen ilahtui siitä kirjallisen huomautuksen verran. Huolimatta nuorimmaisen yrityksistä elävöittää tunnelmaa kaatuilemalla ja itkemällä riittoisasti koko homma oli aika mitäänsanomaton tapahtuma taas kerran. Omat ajatukseni tekoviritellä yhtä ja toista Suursaarta varten valahtivat pönttöön jälleen kaiken kiireen vuoksi. Noh, illalla spleissaan dynyä siinä toivossa että kaiken, ehkä ihan kaiken, mullistavat Antalin renkaat Ruåtsista viimein saapuisivat ja ehtisivät mullistamaan meidän Venäjän reissun.

Sentään huomenna pääsee taas Tiistiksiin kyykytettäväksi.

2 responses to “Läpi

 1. Sinko 5.6.2012 14:23

  Veneiden katsastus on kyllä omalla kokemuksella vitsi. Joku syynää kaikki paikat ja vittuilee asian vierestä, jos ei keksi huomautettavaa. Joku toinen ei vaivaudu edes veneeseen. Onhan se tietty tärkeätä, että sammuttimet on 20 EUR edestä naputettu kuminuijalla ja todettu mittarin olevan vihreällä. Antalin holet spinnubarbereihin? Piru, kun ois tullu puheeksi tilaus niin oisin voinut tilata PRotectape suojateippiä samaa tilaukseen ja ois saatu jyvitettyä postimaksut..

  • tkyntola 5.6.2012 15:27

   Totahan se katsastelu on.

   Ja joo, ens kerralla joutuu uhoon ajoissa niin tosiaan saa postimaksuista jotain veks. Tilasin muutaman eri kokosen noita kokeeksi teidän innottamina. Spinnubarbereihin aluksi, mutta inhaulerit suunnitteilla paperilla ja mieles vilkkuu ajatus takastaagin taljankin ”antaloinnista”. Riippuen nyt sit siitä et toimiiko noi ollenkaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: